Læg grønsager og
fisk i et ovnfast fad og stil det i ovnen i 25 min. Imens kan du skrubbe nogle
nye kartofler, sætte dem over og dække bordet. Enkelt, nem og lækkert.
Arbejdstid: 15 min.
Bagetid: 25 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
300 g filet af laks,
ørred eller havkat
1 spidskål (skåret i
både)
2 dl vand
1 usprøjtet citron
(skal og saft)
1 fed hvidløg
(fintsnittet)
2 spsk olie
salt og peber
1 bdt dild
Tilbehør: nye
kartofler eller brød
*
Tænd ovnen på 180 °C.
Kom vand, 2 spsk
citronsaft og fintrevet citronskal samt hvidløg i bunden af et smurt ovnfast
fad.
Læg kål og fisk i
fadet og krydr med salt og peber. i.
Drys med fintsnittet
dild og dryp olie over.
Dæk med alufolie og
sæt fadet i ovnen i ca. 25 min.
Server direkte fra
fadet med brød eller kartofler til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin