150 g Ager Champignon
3 forårsløg
1 spsk balsamico vineddike
1 spsk soja sauce
1 tsk finthakket ingefær rod
1 tsk kartoffelmel
4 stk laksefilet uden skind ca. 125 g pr. kuvert
Salt
peber
50 g smør
Svampene rengøres. Lad de små forblive hele, og del de større svampe så de har ens størrelse. Rens og skyl forårsløgene og skær dem i diagonale stykker af ca. 3 cm. Rør eddike, soja sauce, ingefær rod og kartoffelmel med 2 spsk vand.
Krydr laksefiletterne med salt og peber og rist dem på en varm pande i i ca. 6 min. Vend dem på panden så de er pæne gyldne på alle sider. Tag fiske af panden og sauter svampene og forårsløgene i ca. 3 min. Tilsæt sojasauce blandingen , og lad det koge igennem i 1 min.
Anret laksen på en tallerken og anbring svampeblandingen ovenpå.
Server f. eks. dampet fennikel til.