Logo

Laks fyldt med Ager-champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g Ager Champignon
3 forårsløg
1 spsk balsamico vineddike
1 spsk soja sauce
1 tsk finthakket ingefær rod
1 tsk kartoffelmel
4 stk laksefilet uden skind ca. 125 g pr. kuvert
Salt
peber
50 g smør

Svampene rengøres. Lad de små forblive hele, og del de større svampe så de har ens størrelse. Rens og skyl forårsløgene og skær dem i diagonale stykker af ca. 3 cm. Rør eddike, soja sauce, ingefær rod og kartoffelmel med 2 spsk vand.

Krydr laksefiletterne med salt og peber og rist dem på en varm pande i i ca. 6 min. Vend dem på panden så de er pæne gyldne på alle sider. Tag fiske af panden og sauter svampene og forårsløgene i ca. 3 min. Tilsæt sojasauce blandingen , og lad det koge igennem i 1 min.
Anret laksen på en tallerken og anbring svampeblandingen ovenpå.

Server f. eks. dampet fennikel til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her