1 stykke oksemørbrad
1 bakke champignoner
50 g smør
3 dl cremefraiche
salt og groftkværnet sort peber
1-2 pakker butterdej
1-4 spsk citronsaft
1) Tag butterdejspladerne op af fryseren og bred dem ud, så de kan tø lidt op.
2) Skær fedtet fra mørbraden og brun den i lidt smør.
3) Rens og skær champignoner i kvarte og rist dem først på en tør pande til de har fået lidt farve. Kom smør på og lad dem brune lidt mere.
4) Kom cremefraiche på champignonerne og kog det hele lidt mere ind til konsistensen er tykkere. Smag til med salt, peber og citronsaft (efter behag). Tag panden af varmen og lad saucen køle lidt af, mens du laver næste punkt.
5) Få butterdejspladerne til at hænge sammen i et rektangel, der er stort nok til at stegen med sauce kan pakkes ind i butterdejen. (Der står en fremgangsmåde på pakkerne til, hvordan man 'klistrer' butterdej sammen - det er i hvert fald vigtigt ikke at blande for meget hvedemel i butterdejen, da den ellers bliver tung og kedelig).
6) Kom noget af champignonsaucen på midten af rektanglet, læg mørbraden på, kom mere sauce på. Rul til sidst dejen helt omkring mørbrad og sauce. Lav evt. en dekoration af butterdej (fx fletværk) og læg den ovenpå den indpakkede mørbrad. Læg den indpakkede mørbrad over på en smurt bageplade og bag den i ovnen ved 220ºC i mellem 20 og 40 min. alt efter kød og ønske om stegning.
Serveres med en god sauce fx rødvinssauce lavet på fond, kartofler og evt. salat.