Logo

Løgfrikassé med skinkeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hakket skinkesmåkød
1 æg
1 spsk hvedemel
1 rødløg, skåret i både
2 forårsløg, skåret i aflange skiver
1 alm. løg, skåret i både
8 skalotteløg
1 hønsebouillon-terning
50 g hvedemel
50 g margarine
400 g kartofler, nye

Fars, æg, salt, peber og hvedemel røres sammen.
Stilles koldt i ca. 10 min.
Kartoflerne sættes over at koge.
De klargjorte løg gives et kort opkog sammen med bouillonterningen og tages op.
Hvedemel og margarine bages op og spædes med løgvandet til jævn konsistens.
Farsen formes til boller og koges ved svag varme i letsaltet vand til de er møre og kommer til overfladen.
Løgene kommes i den opbagte sauce og de koges letmøre.
Smag til med salt og peber og vend de kogte boller i.
Server med nykogte, pillede kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her