Logo

Kyllingewok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kyllinge- eller kalkunfilet uden skind
1 rød peber i tynde strimler
1 rødløg
ca. 300 g savoy- eller hvidkål
2 spsk olie
2 spsk revet frisk ingefær
2 spsk sojasauce
sukker, salt, peber
 
Skær kødet i ca. 1 cm tykke strimler.
Pil rødløget og snit det fint.
Snit kålen fint. varm olien i en wok eller halvdyb stegepande og steg kødet
5 minutter ved kraftig varme.
Tag det op og steg grønsagerne under jævnlig omrøring ved stærk varme.
Tilsæt kød, ingefær og sojasauce.
Bland det hele godt og smag til med sukker, salt og peber.
Server med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her