Sæt risene over at
koge, og woksteg så det hele er færdigt på få minutter. Arbejdstid: 20 min. Stege/kogetid:
15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
200 g kyllingebryst
(strimler)
1 spsk olie
1 spidskål
(strimler)
2 gulerødder
(strimler)
250 g frisk spinat
½ dl hvidvin eller
vand
100 g ristede,
saltede cashewnødder eller peanuts
2 spsk frisk estragon
(hakket) eller 2 tsk tørret
salt og friskkværnet
peber
Tilbehør: 2-3 dl ris
*
Skær kød og
grønsager i strimler husk at bruge et bræt til kød og et bræt til grønsager.
Skyl og slyng
spinaten.
Kog risene efter
pakkens anvisning.
Varm en wok eller gryde
op, så den er godt varm.
Kom olie i og brun
hurtigt kødet.
Tilsæt grønsagerne
og steg under omrøring nogle min.
Tilsæt hvidvin eller
vand og cashewnødder.
Varm igennem få min.
og smag til med estragon, salt og peber.
Server straks med
rygende varme ris.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin