Logo

Kyllingespid til sommerbordet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingespid til sommerbordet

 

Flyt måltiderne udenfor, når varmegraderne stiger. Det er så dejligt at spise i det fri, og vi har fundet den perfekte opskrift på sommermad i form af kyllingespid til dig.

Sommermad i have og til at have med på picnic skal helst være meget nemt og gerne kunne spises med fingrene, så man slipper for alt for meget opvask. Derfor er mad på spyd et hit! Ikke mindst fordi, de også kan tilberedes på grillen. Kyllingespid er lette at spise og ser indbydende ud på buffetbordet – ikke mindst for børn og barnlige sjæle. Om vinteren kan du bruge grillen i din ovn.

Tid: 15 minutter. Antal personer: 6

 

# Det skal du bruge til kyllingespyd med citronskal og persille:

450 g kyllingebrystfilet

1 spsk solsikkeolie til stegning

6 træspid

fintrevet skal af 1 usprøjtet citron

3 spsk bredbladet persille

salt og friskkværnet peber

*

Sådan laver du kyllingespyd med citronskal og persille:

Skær kødet i strimler.

Steg kødstykkerne godt på alle sider i olie på en pande, til de er gennemstegte og lysebrune.

Lad dem køle lidt af.

Sæt kyllingestykkerne på spyd, riv citronskal fint henover, og drys spyddene med friskhakket persille. Krydr med salt og peber, og servér.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her