500 g kyllingefilet
½ tsk garam masala
½ spsk olie
8 tynde bambuspinde
salt
Sauce:
25 g smør
4 små knust fed hvidløg
2 tsk revet ingefær
1 tsk garam masala
4 dl grønsagsbouillon
3 spsk hvedemel
4 spsk vand
300 g kvark
1 tsk paprika
salt og peber
Skær kyllingekødet i pæne stykker og fordel del på de udblødt spid og drys med garam masala.
Pensl en grillpande og steg 4 spid ad gangen i 4 min på hver side.
Drys med salt og lad dem hvile i 10 min. tildækket.
Saucen:
Smelt smør i tykbundet gryde og svits hvidløg, ingefær og garam masala ½ min.
Tilsæt bouillon og lad det koge i 5 min.
Jævn med meljævning og kvarken.
Tilsæt krydderier og server kyllingespiddene til gerne med jasminris.