Logo

Kyllingespid med lækker sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kyllingefilet
½ tsk garam masala
½ spsk olie
8 tynde bambuspinde
salt

Sauce:
25 g smør
4 små knust fed hvidløg
2 tsk revet ingefær
1 tsk garam masala
4 dl grønsagsbouillon
3 spsk hvedemel
4 spsk vand
300 g kvark
1 tsk paprika
salt og peber

Skær kyllingekødet i pæne stykker og fordel del på de udblødt spid og drys med garam masala.
Pensl en grillpande og steg 4 spid ad gangen i 4 min på hver side.
Drys med salt og lad dem hvile i 10 min. tildækket.

Saucen:
Smelt smør i tykbundet gryde og svits hvidløg, ingefær og garam masala ½ min.
Tilsæt bouillon og lad det koge i 5 min.

Jævn med meljævning og kvarken.
Tilsæt krydderier og server kyllingespiddene til gerne med jasminris.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her