8 kyllingeoverlår (ca. 1 kg)
8 persillekviste
50 g smør
Sauce
2-3 dl persillekviste
2 dl vand
2 dl piskefløde
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
500 g frisk grøn pasta
600 g dampet broccoli.
Kyllingelår:
Skær benene ud af kyllingelårene med en lille spids kniv.
Læg en persillekvist i hvert lår og luk igen med en kødnål.
Lad smørret gyldne i en pande og brun kyllingelårene på alle sider, ca. 8
min. i alt og tag dem derefter op.
Sauce:
Rist persillekvistene et øjeblik i resten af smørret i panden og hæld vand og piskefløde ved.
Læg kyllingelårene tilbage i saucen.
Steg dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min.
Tag kyllingelårene op og hold dem varme.
Blend saucen ved hurtigste hastighed (ca. 30 sek.) og hæld den derefter
tilbage i panden.
Kog saucen ind til passende konsistens.
Tilsæt salt og peber og smag saucen til.
Fjern kødnålene fra kyllingelårene og halver dem. Anret de halve kyllingelår
på tallerkener sammen med pasta og lidt af saucen.
Server resten i en skål ved siden af.