Logo

Kyllingelår i æblekål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 kyllingelår
½ hvidkål
3-4 madæbler
1 tsk salt
1 tsk timian
friskkværnet peber
2 dl hvidvin eller æblecider
  
Kyllingelårene optøes og brunes i deres eget fedt på alle sider.
Det afsmeltede fedt hældes fra (gem i spsk ).
Hvidkålen snittes, æblerne skæres i både.
Hvidkålen svitses i 1 spsk kyllingefedt, æblerne tilsættes og svitses med.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Kyllingelårene lægges oven på æblekålen.
Låg lægges på, og retten snurrer under låg ca. 10 min., til alt er mørt.
Tilbehør: Groft rugbrød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her