350 g kyllingelår, uden ben og skind
¼ tsk salt
½ æggehvide, pisket let
2 tsk Maizenamel, blandet med vand
1 grøn peberfrugt uden kerner
4 spsk olivenolie
3-4 hele tørrede chilier, opblødt i vand i 10 minutter
1 forårsløg, skåret i korte stykker
3-4 stykker små frisk ingefær, skrællet
1 spsk hoisin sauce
1 tsk stærk bønnepasta
1 spsk risvin eller tør sherry
100-125 g ristede cashewnødder
lidt sesamolie
Skær kødet i tern på 1 cm.
Bland dem med salt, æggehvide og Maizena melet i en skål.
Skær den grønne peber i tern, nogenlunde samme størrelse som kyllingekødet.
Opvarm en wok og hæld olie i.
Lad olien blive varm, hæld kødterningerne i og lynsteg kødet i ca. 1 minut, eller det skifter farve.
Tag kødet op med en hulske og hold det varmt.
Tilsæt grøn peber, opblødte chilier, forårsløg og ingefær og lynsteg
også det i ca. 1 minut.
Hæld kødet i wokken sammen med hoi-sin sauce, stærk bønnepasta og
risvin eller sherry.
Bland grundigt og steg 1 minut mere.
Rør til sidst cashewnødder og lidt sesamolie i.
Læg retten på et varmt fad og server straks.