En burrito er en mexicansk tortilla rullet som en cylinder
omkring et fyld. I Mexico er fyldet som regel bønner og/eller kød. Vi har valgt
en sommerlig version med kylling, grønsager og hytteost.
Arbejdstid: 20 min. Stege/bagetid: 30 min. Ikke fryse-egnet.
2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
300 g kyllinge-inderfilet
½ spsk olie
1 rødløg (finthakket)
1 peberfrugt (fintsnittet)
125 g majskerner
125 g hytteost
½ tsk stødt spidskommen
4 tortillas
1-2 dl tacosauce (eller salsa)
frisk koriander
salt og peber
Tilbehør: cremefraiche og evt. kogte ris
*
Tænd ovnen på 200 °C.
Del inderfileterne i halve på langs, krydr dem med salt og
peber og brun dem på en pande med olie.
Bland grønsager og hytteost i en skål og krydr med
spidskommen, salt og peber.
Fordel halvdelen af grønsagsblandingen på de 4 tortillas.
Læg kylling og resten af grønsagsblandingen ovenpå og rul
tortillaerne stramt.
Læg dem i et smurt, ovnfast fad og hæld tacosauce over.
Sæt fadet i ovnen 20-25 min.
Dryp med cremefraiche og drys med frisk koriander.
Server evt. med kogte ris.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin