Logo

Kyllingeburritos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingeburritos

 

En burrito er en mexicansk tortilla rullet som en cylinder omkring et fyld. I Mexico er fyldet som regel bønner og/eller kød. Vi har valgt en sommerlig version med kylling, grønsager og hytteost.

Arbejdstid: 20 min. Stege/bagetid: 30 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300 g kyllinge-inderfilet

½ spsk olie

1 rødløg (finthakket)

1 peberfrugt (fintsnittet)

125 g majskerner

125 g hytteost

½ tsk stødt spidskommen

4 tortillas

1-2 dl tacosauce (eller salsa)

frisk koriander

salt og peber

Tilbehør: cremefraiche og evt. kogte ris

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Del inderfileterne i halve på langs, krydr dem med salt og peber og brun dem på en pande med olie.

Bland grønsager og hytteost i en skål og krydr med spidskommen, salt og peber.

Fordel halvdelen af grønsagsblandingen på de 4 tortillas.

Læg kylling og resten af grønsagsblandingen ovenpå og rul tortillaerne stramt.

Læg dem i et smurt, ovnfast fad og hæld tacosauce over.

Sæt fadet i ovnen 20-25 min.

Dryp med cremefraiche og drys med frisk koriander.

Server evt. med kogte ris.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her