Skøn burger med stegt kyllingebryst. Tomatmayonnaisen kan selvfølgelig
også bruges til en traditionel burger med bøffer af hakket oksekød.
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: ca. 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer.
Er du alene så halver portionen.
#
2 kyllingebryster lidt olie
1 bøftomat (skiver)
2 store burgerboller med sesamfrø salt og friskkværnet peber
Tomatmayonnaise:
50 g god mayonnaise
25 g soltørrede tomater i olie (drænet vægt) eller 1 spsk tomatpesto
Fyld:
4 blade grøn salat
½ salatløg (ringe)
*
Dup kødet tørt med køkkenrulle og pensl med lidt olie.
Brun det på en varm grillpande (eller grill) på alle sider og krydr
med salt og peber.
Steg videre ved lavere varme til kødet er gennemstegt i alt 12-15 min.
Grill tomatskiverne de sidste ca. 5 min. af stegetiden i kanten af
grillpanden/grillen og varm bollerne.
Rør mayonnaisen med finthakkede soltørrede tomater eller tomatpesto.
Smør blandingen på flækkede boller og fyld med salat, grillet tomat,
kylling i skiver og løg.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin