Logo

Kyllingeburger med tomatmayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingeburger med tomatmayonnaise

 

Skøn burger med stegt kyllingebryst. Tomatmayonnaisen kan selvfølgelig også bruges til en traditionel burger med bøffer af hakket oksekød.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: ca. 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 kyllingebryster lidt olie

1 bøftomat (skiver)

2 store burgerboller med sesamfrø salt og friskkværnet peber

Tomatmayonnaise:

50 g god mayonnaise

25 g soltørrede tomater i olie (drænet vægt) eller 1 spsk tomatpesto

Fyld:

4 blade grøn salat

½ salatløg (ringe)

*

 

Dup kødet tørt med køkkenrulle og pensl med lidt olie.

Brun det på en varm grillpande (eller grill) på alle sider og krydr med salt og peber.

Steg videre ved lavere varme til kødet er gennemstegt i alt 12-15 min.

Grill tomatskiverne de sidste ca. 5 min. af stegetiden i kanten af grillpanden/grillen og varm bollerne.

Rør mayonnaisen med finthakkede soltørrede tomater eller tomatpesto.

Smør blandingen på flækkede boller og fyld med salat, grillet tomat, kylling i skiver og løg.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her