Sund og slank med madABC.dk - Let og lækker burger
Tilberedningstid: 20 minutter. Koge/stegetid: 15 minutter. Ikke
fryseegnet (4 personer)
#
2 små syrlige madæbler
mynte
60 g skalotteløg
4 æggehvider
2 citroner (øko)
1 tsk havsalt
450 g hakket kylling
4 tsk olie
*
Skyl æblerne og riv dem groft uden kernehus.
Knug fri for det meste væde i et rent viskestykke.
Skyl, afdryp og finthak mynten.
Pil og finthak skalotteløgene.
Rør hakket kylling med æbler, mynte, skalotteløg, æg,
fintrevet citronskal og salt til en lind fars.
Form farsen til 4 store burgere og steg dem gyldne i olie på
en middelvarm pande.
De skal have ca. 5-8 minutter på hver side.
Tips: Bøfferne smager også skønt kolde. Spis burgerne som
vist på billedet med ristet rugbrød, sprød salat, tomater, agurk, løgringe og
eventuelt en kalorielet dressing eller ketchup til.
Beregningen er for ¼ portion:
Kalorier | | 207 kcal |
Protein | 29 g | 56% |
Kulhydrat | 6g | 13 % |
Fedt | 7g | 31 % |
Kostfibre | 11 g | |
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin