Logo

Kylling med vindruer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling med vindruer

1 lille kylling, ca. 1300 g
1 løg

1 tsk ostindisk karry
50 g smør
1 dl hønsebouillon
2 dl piskefløde
200 g halverede, udstenede grønne vindruer
½ tsk groft salt

Tilbehør: 240 g groft brød eller 1 kg kartofler

 

Pil løget og del det i både.

Del kyllingen i 4 dele, og fjern skindet.

Gnid stykkerne med karry, og brun dem i gyldent smør i en gryde.

Tilsæt bouillon, løg og fløde og lad kyllingestykkerne stege ved svag varme og under låg, til de er møre, ca. ½ time.

Tag stykkerne op på et serveringsfad, og hold dem varme.

Er saucen for tynd, koges den ind.

Kom druerne i, og lad dem koge ved svag varme i 2-3 min.

Smag saucen til med salt og hæld den over kyllingestykkerne ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her