Inspireret af den italienske vitello tonnato, har vi
serveret magert kyllingebryst med tunfiskesauce. En dejlig let og sommerlig
ret.
Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 12 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
2 kyllingebryster (275 g)
½ l hønsebouillon (eller vand)
1 dåse tunfisk (i vand)
1 dl fromage frais eller lign.
1 spsk citronsaft
1-2 ansjosfileter
1-2 tsk kapers
frisk basilikum eller oregano
Tilbehør:
grøn salat, tomater og groft brød
*
Læg kyllingebrysterne i en lille gryde/ santerpande med
bouillon eller letsaltet vand og lad dem simre under låg i ca. 12 min.
Tag dem op og lad dem afkøle.
Blend afdryppet tunfisk sammen med fromage frais, citronsaft
og ansjos.
Smag til med salt og peber.
Skær kødet i skiver og hæld tunsaucen over.
Drys med kapers og hakket basilikum eller oregano og server
med salat og brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin