Logo

Kylling i riesling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling (1300-1400 g)
3 spsk cognac
2 løg
4 dl riesling hvidvin
250 g champignon
1 spsk majsstivelse
1 dl fløde
1 dl cremefraiche 18%
1 tsk salt
peber
2 spsk friskhakket persille
 
Tilbehør: Flûtes og dampede gulerødder og sukkerærter.   
 

Kyllingen deles i 6-8 stykker.
Stykkerne brunes på begge sider, først med skindsiden nedad. Overflødig fedt hældes fra.

Cognac hældes ved og antændes (husk først at slukke for emhætten!).
Løgene hakkes, løg og vin tilsættes.
Snurrer under låg i ca. 40 min.
Majsstivelsen udrøres i fløde og crème fraiche og røres i.

Champignon renses og skæres i kvarte, tørristes på en pande og tilsættes. Gryderetten koges igennem og smages til.
Kommes i et serveringsfad og drysses med persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her