Logo

Kylling i karry og rosinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kyllingefilet
2 spsk olie
2 tsk karry
1 hakket løg
½ dl rosiner
1 dl vand
2 dl cremefraiche 18 %
2 tsk majsstivelse

Tilbehør:
3 dl jasmin ris
2 hakkede peberfrugter
godt brød

Skær kyllingekødet ud i mindre mundrette stykker.
Kyllingen drysses med salt og peber og brunes i en gryde.
Kødet tages op og karry og løg svitses hurtigt.
Rosiner, vand og cremefraiche rørt med majsstivelse røres i.
Kyllingen lægges i og simrer 3 – 4 minutter, indtil den er gennemstegt.
Risene koges efter anvisning på pakken.
Peberfrugt skæres ud i små tern og serveres til kyllingen, sammen med skiver af godt brød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her