Logo

Kylling i karry med kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g kyllingefilet
½-1 spsk hot karrypasta
1 lille friskhakket chili
1 fed hakket hvidløg
1 ds kokosmælk
1 bakke cherrytomater
1 peberfrugt
75 g cashewnødder
2 spsk olie
Lime salt og peber efter smag
 
Bland karrypasta med chili og hvidløg, og marinér kyllingerne 1 ½ time.
Varm olien godt op på en pande og steg hurtigt kyllingen på begge sider.
Tilsæt kokosmælk og lad det koge op.
Skær peberfrugt i tern og tilsæt dem sammen med hele tomater og nødder.
Lad retten simre i ca. 10 min. og smag til med lime, salt og peber.
Servér basmatiris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.999 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her