2 kyllinger
2 løg
1 porre (det hvide)
400 g champignon
1 ½ spsk tørret estragon
½ tsk karry
½ tsk paprika
½ fed hvidløg
3 dl hvidvin
4 dl hønsebouillon
Hver kylling deles i 8 dele.
Løg pilles og hakkes fint, porre renses for jord, flækkes og skæres i fine tynde halvmåner.
Roden skæres af champignonerne og kvartes.
Kylling stykkerne sauteres i varm olie til de er brunet jævnt og ensartet i 10 min., tages op af gryden.
Champignon tilsættes gryden, sauteres, når de er blevet brunet kommes finthakket løg og porre.
Når løgene er blevet blanke tilsættes krydderier, hvidløg og hvidvin.
Hvidvinen skal nu reduceres til det halve, når dette er gjort tilsættes bouillonen og kylling stykkerne, dette pocheres i ca. 30 min. under låg.
Skal tilsmages med de forskellige krydderier og salt og peber.
Serveres med kartofler/ris og salat, flûtes.
Der kan tilsættes udkernede vindruer, gerne røde og grønne blandet ½ af hver for farvens skyld.
Disse tilsættes til allersidst, de skal kun varmes i retten ellers bliver de udkogte/smattede.