4 kyllingebryster
2 skiver ost
2 skiver kogt røget skinke
salt og peber
1 æg
1 ½ dl rasp
4 tsk olie
Skær en lomme i hvert kyllingebryst, således: Skær fra siden af
kyllingebrystet tværs igennem kødet, men skær ikke helt igennem.
Læg ½ skive ost og ½ skive skinke i lommen på hvert stykke kød.
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber på begge sider og vend dem
først i sammenpisket æg og så i rasp.
Varm 2 tsk olie op på en pande og brun kyllingebrysterne på den ene side.
Skru ned for varmen og lad dem stege i ca. fem minutter.
Vend dem, kom de sidste to tsk olie på panden og steg ligeledes denne
side i ca. 5 minutter. (eventuelt lidt mere, hvis det er store kødstykker.)
Når der begynder at løbe lidt ost ud i siden, er kødet gennemstegt.
Forslag til tilbehør: Kogte kartofler og en grøn salat.