Logo

Kylling cordon bleu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingebryster
2 skiver ost
2 skiver kogt røget skinke
salt og peber
1 æg
1 ½ dl rasp
4 tsk olie
 
Skær en lomme i hvert kyllingebryst, således: Skær fra siden af
kyllingebrystet tværs igennem kødet, men skær ikke helt igennem.
Læg ½ skive ost og ½ skive skinke i lommen på hvert stykke kød.
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber på begge sider og vend dem
først i sammenpisket æg og så i rasp.
Varm 2 tsk olie op på en pande og brun kyllingebrysterne på den ene side.
Skru ned for varmen og lad dem stege i ca. fem minutter.
Vend dem, kom de sidste to tsk olie på panden og steg ligeledes denne
side i ca. 5 minutter. (eventuelt lidt mere, hvis det er store kødstykker.)
Når der begynder at løbe lidt ost ud i siden, er kødet gennemstegt.
Forslag til tilbehør: Kogte kartofler og en grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.452 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her