12 små kartofler
1 løg
1 laurbærblad
750 g kulmulefilet
5 spsk olivenolie
4 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater (400 g)
salt og peber
1 spsk paprika, edelsüss
2 spsk frisk dild, hakket
Skræl kartoflerne, og skær dem over.
Pil løget, og skær det i ringe.
Bring 2 l vand i kog på paellapanden.
Kom kartofler, løg og laurbærblad i, og lad det hele simre i ca. 20 min, til kartoflerne er møre.
Tag kartoflerne fra panden.
Kom fiskefileterne på panden, og lad dem trække i væden i 7 min ved lav temperatur.
Når fisken falder fra hinanden, er den mør.
Varm olien op på en anden pande.
Pil hvidløgene, halver dem, og steg dem i den hede olie.
Tag dem fra panden. Kom tomaterne på panden sammen med lidt salt, og lad dem koge ind, til de tykner. Krydr med paprika.
Hæld fiskevandet fra bortset fra 2,5 dl.
Fjern løgringe og laurbær.
Kom kartoflerne ned til fisken og fordel tomatmassen herover.
Lad det hele simre i endnu 5 min og sørg for, at fisk og kartofler er godt dækket af sauce.
Server drysset med dild.