600 g kulmulefilet
smør
2 tsk karry
1 løg
1 porre
1 fed hvidløg
2 laurbærblade
3 tsk Maizena
3 dl cremefraiche
3 spsk mango chutney
salt
sukker
peber
Smelt smørret og brænd karryen af heri. Tilsæt hakket løg og hvidløg, porreringe samt hele laurbærblade og svits et par minutter. Rør Maizena ud i cremefraiche og pisk dette i karryblandingen sammen med en smule sukker, salt, peber og mango chutney (finthakket). Lad karrysaucen koge ved svag varme og under omrøring i et par minutter.
Skær fisken i tern (max 3 x 3 cm) og vend disse forsigtigt i saucen. Kog retten færdig ved svag varme under låg (ca. 5 minutter), og fjern laurbærblade ne før servering.
Kulmule med indisk islæt serveres med kogt ris og mango chutney. Man kan selvfølgelig anvende mange andre former for torskefisk, såsom torsk, hvilling, lyssej eller mørksej.