Kold suppe? Jo, gi' det en chance! Avocadosuppen er mild og
læskende på en varm sommerdag.
Og de sprøde chips er skønne.
4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 15 min.
# Ingredienser
Suppe:
2 modne avocadoer
¼ bdt. kruspersille
¼ bdt. bladselleri
100 g spinat
1 fed hvidløg
6 dl mælk
½ citron
1½ spsk olie
salt og peber
Topping:
1 ds. røde kidneybønner
¼ bdt. purløg
1½ spsk olie
2 dl fromage frais
1 håndfuld grønsagschips
*
Halver avocadoerne, tag stenene ud og skrab kødet ud af
skallen med en spiseske.
Hak persille, bladselleri og spinat groft og blend sammen
med de øvrige ingredienser til suppen.
Smag suppen til med citronsaft, olie, salt og peber.
Snit purløg fint og bland med bønner og olivenolie, smag til
med salt og peber.
Anret suppen i skåle med fromage frais, bønner og
grønsagschips.