Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens
lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme
Til 4 personer
# Ingredienser
350 g kyllingebrystfilet
2 gulerødder
1 bundt forårsløg
1 fed hvidløg
¼ bundt koriander (pas på det er kraftigt)
2 spsk ingefær
4½ dl hønsebouillon
2½ dl kokosmælk
lidt chili evt.
½ lime, saften af
2 spsk fishsauce
1 grøn karrypasta, lille
300 g jasminris
* Tilberedning
Skær gulerødderne i tynde strimler og forårsløgene i tynde
ringe.
Hak hvidløget fint, og pluk korianderen i blade.
Skær kyllingen i strimler på et rent skærebræt.
Bring bouillonen til kogepunktet.
Tilsæt ingefær, hvidløg, karrypasta og kyllingefilet, og kog
suppen i 8-10 min.
Tilsæt gulerødder, forårsløg og kokosmælk, og kog i
yderligere 5 min, til grønsagerne er møre og suppen let cremet.
Krydr kokossuppen med fishsauce, limesaft og evt. chili.
Anret suppen med koriander (pas på det er kraftigt) på
toppen, og spis den sammen med en stor skål kogte jasminris.