Logo

Kogte fiskefileter - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 2 min. - alm. gryde: ca. 10 min.

# Ingredienser

fiskefileter af skrubbe eller rødspætte
salt
1-2 dl vand

* Tilberedning

Drys fiskefileterne med lidt salt.
Rul dem sammen med skindsiden indad og sæt dem tæt sammen i et ovnfast fad eller randform, eller hold dem sammen med kød nåle og læg dem på risten i gryden.
(Smør evt. risten med smør eller margarine først).
Hæld vandet i bunden af gryden.
Trykkog 2 minutter - afkøl hurtigt.
Server dem varme med citron, tomat eller rejesauce.
Server dem kolde, maskeret med grøn sauce og pyntet med rejer, hummer eller muslinger.


  
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her