Logo

Kogte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200-250 g kartofler
 
Kartoflerne skal helst sættes over i kogende vand med salt.
Vandet må kun lige dække.
Ganske små, nye kartofler kan blive møre på 10 min.
Faste, nye kartofler koges 20 minutter.
Ældre kartofler skal koge mellem 25 á 30 minutter, langt hen på
vinteren kan de end også tåle lidt mere.
Så snart kartoflerne er møre, må vandet straks hældes fra dem, og et
rent 4-dobbelt viskestykke lægges over dem.
Heri trækker al damp og fugtighed op, og de bliver melede og delikate.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her