Hvis kinesiske svampe ikke kan skaffes, kan man bruge champignon fra dåse (ca. 225 g).
20 tørrede kinesiske svampe
5 dl varmt vand
Fyld:
1 spsk soyasauce
1 spsk risvin
1 tsk sukker
2 tsk Maizenamel
250 g magert svinekød (hakket)
salt
4 vandkastanier (fra dåse)
2 spsk olie
½ bundt persille
Desuden:
2 spsk soyasauce
Hæld det varme vand over svampene og lad dem trække heri ca. 30 minutter. Lad dem dryppe af i en si. Gem vandet. Stilkene på svampene skæres af, de er for seje og kan ikke bruges. Bland soyasauce, risvin, sukker og Maizena i en skål. Rør derpå svinekødet og hakkede vandkastanier i. Varm olien op på en stor pande og fordel fyldet over. Skyl persillen og del den i små duske. Fordel dem pænt over fyldet. Steg retten ca. 1 minut til den er brun på undersiden. Hæld 4 - 6 spsk svampevand ved, læg låg på og steg retten færdig på ca. 15 minutter.
Anret svampene med fyldet på et fad. Kog panden af med 2 spsk soyasauce og hæld det over fyldet lige inden serveringen.