½ kylling
1 porre med grønt
2 courgetter
½ kinakål eller hvidkål
bønnespirer
olie
1 spsk østerssauce
soya
1 spsk sherry
3 dl naturris
Maizena
Kyllingen skæres ud i rå tilstand.
Flæk den langs rygraden med en skarp kniv.
Den halve kylling skæres ud i småstykker.
Låret i fire stykker, brystet i fire stykker.
Derefter gøres grønsagerne i stand; de skal skrælles og snittes i strimler.
Olien varmes i en gryde og kyllingestykkerne kommes i under heftig omrøring.
Olien skal blive ved med at være varm!
Når kyllingestykkerne er rørt og stegt uden at brune tilsættes grønsagerne.
De får samme behandling i gryden: stærk varme og heftig omrøring.
Efter et par minutter smages retten til med masser af soya, østerssauce, sherry, og jævnes med Maizena udrørt i lidt koldt vand.
Kyllingen serveres dampende varm med naturrisene, der har kogt i 40-50 min.