Logo

Kinesisk grønsagskylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kylling
1 porre med grønt
2 courgetter
½ kinakål eller hvidkål
bønnespirer
olie
1 spsk østerssauce
soya
1 spsk sherry
3 dl naturris
Maizena

Kyllingen skæres ud i rå tilstand.
Flæk den langs rygraden med en skarp kniv.
Den halve kylling skæres ud i småstykker.
Låret i fire stykker, brystet i fire stykker.

Derefter gøres grønsagerne i stand; de skal skrælles og snittes i strimler.

Olien varmes i en gryde og kyllingestykkerne kommes i under heftig omrøring.
Olien skal blive ved med at være varm!
Når kyllingestykkerne er rørt og stegt uden at brune tilsættes grønsagerne.
De får samme behandling i gryden: stærk varme og heftig omrøring.

Efter et par minutter smages retten til med masser af soya, østerssauce, sherry, og jævnes med Maizena udrørt i lidt koldt vand.

Kyllingen serveres dampende varm med naturrisene, der har kogt i 40-50 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her