Logo

Keema Pindidori

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
300 g okra
2 fed hvidløg
3 tomater. (ell. ½ dåse flåede)
2 løg
75 g smør ell. margarine
6 dl vand
1 ½ tsk salt
1 ½ tsk koriander. (stødt)
1 tsk karry
½ tsk stødt chili
½ tsk stødt spidskommen
lidt fint hakket ingefær

Kødet lægges i en gryde ved svag varme. løgene pilles, hakkes groft, og blandes i kødet.
krydderierne, de ituskårne tomater og 2 dl vand røres i, og retten småkoger i 40 minutter under låg.
Fedtstoffet tilsættes, og retten steges igennem ved stærk varme, ca. 10 minutter under omrøring, til væden er fordampet, og kødet er blankt.
Grønsagerne vaskes og skæres i skiver. Stilk og spids kasseres.
hæld grønsagsstykkerne i gryden sammen med det sidste vand.
Lad retten småkoge 15-20 min. til fedtstoffet samler sig på overfladen.
Serveres med tiaparthi ell. pratha.

Tips: Ønskes en ret med mere smag/styrke, fordobles mængden af krydderier.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.902 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her