Logo

Keftedes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g fårefars
1 løg
2 fedhvidløg
½ dl rasp
2 spsk hakket persille
½ tsk reven citronskal
1 dl vand
2 æg
1 tsk salt
½ tsk citronpeber
30 g margarine

Løg og hvidløg hakkes.
Kødet røres med løgene, rasp, persille, citronskal, vand, æg, salt og peber.
Farsen hviler køligt ca. 1 time.
Formes til ca. 30 små aflange boller der steges på panden i margarinen.
Panden rystes nogle gange under stegningen, så bollerne bevare faconen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her