Logo

Kartoffelsalat med kogt, røget kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk kalkunbryst, kogt, røget
1 dl løg
8 kartofler
6 spsk olivenolie
6 cherrytomater
8 dl brøndkarse
8 radiser
50 g pinjekerner
2 spsk hvidvinseddike
½ tsk sennep
4 stk kalkunbacon i skiver

Kogt røget kalkunbryst og kartofler skæres i tern blandes i en skål med cherrytomater, løgringe, radiser.
Pinjekerner ristes på en varm pande, derefter svitses kalkunbacon i tern.
Hvidsvindseddike, sennep, salt og peber hældes i skål, olien tilsættes i en tynd stråle mens der piskes.
Dressingen overhældes salaten, der drysses med pinjekerner og bacon.
Serveres med ristet rugbrød eller flûtes, der er gnedet med et halv fed hvidløg, dryppet med lidt olie og krydret med salt og peber.
Herefter lunes det i ovnen til det er gyldent.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her