Logo

Kartoffelgratin med majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelgratin med majs

1 kg store kartofler

3 spsk smør eller margarine

3 æg

salt og friskkværnet peber

1 spsk reven peberrod

1 spsk revet løg

1 ds majs

2 spsk rasp

Tilbehør: blandet salat, brunet smør

*

Kog de skrællede kartofler i 25 minutter, hæld vandet fra og lad dem dampe under låg i 5-10 minutter.

Mos dem fint og rør 2 spsk fedtstof og de sammenpiskede æg i lidt efter lidt.

Tilsæt salt og friskkværnet peber samt peberrod og revet løg og vend de afdryppede majs i massen.

Fyld den i en stor, velsmurt ildfast skål og drys med rasp.

Dryp med 1 spsk smeltet fedtstof og stil skålen i en 225°C varm ovn i ca. 45 minutter. Server blandet salat og brunet smør til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her