Server gratinen til
et par gode kalvekarbonader, frikadeller eller en wienerschnitzel. Eller som en
grøn ret.
Arbejdstid: 20 min.
Koge/bagetid: 30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
15 g smør
1 spsk hvedemel
¼ liter mælk
300 g kartofler
300 g hel spinat
(evt. frossen)
1 fed hvidløg
50 g revet ost
salt og peber
*
Tænd ovnen på 200 °C.
Smelt smør i en
gryde og rør melet i.
Tilsæt mælk under omrøring og kog saucen igennem.
Skræl kartoflerne og
skær dem i små terninger.
Kog dem i saucen et par min.
Tilsæt spinat og kog
igennem under omrøring.
Krydr med salt og peber og evt. knust hvidløg og fordel
det i et smurt ovnfast fad.
Drys evt. med revet ost og sæt fadet midt i ovnen
ca. 20 min. til kartoflerne er møre og retten er gennemvarm.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin