Logo

Kartoffel-spinatgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffel-spinatgratin

 

Server gratinen til et par gode kalvekarbonader, frikadeller eller en wienerschnitzel. Eller som en grøn ret.

Arbejdstid: 20 min. Koge/bagetid: 30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

15 g smør

1 spsk hvedemel

¼ liter mælk

300 g kartofler

300 g hel spinat (evt. frossen)

1 fed hvidløg

50 g revet ost

salt og peber

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Smelt smør i en gryde og rør melet i.

Tilsæt mælk under omrøring og kog saucen igennem.


Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger.

Kog dem i saucen et par min.


Tilsæt spinat og kog igennem under omrøring.

Krydr med salt og peber og evt. knust hvidløg og fordel det i et smurt ovnfast fad.


Drys evt. med revet ost og sæt fadet midt i ovnen ca. 20 min. til kartoflerne er møre og retten er gennemvarm.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.153 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her