Logo

Kartoffel- og peberfrugtsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffel- og peberfrugtsuppe

 

Her er en nem vegetarisk suppe med en flot rød farve. Du kan også lave den gul med gule peberfrugter. Server evt. suppen med en skefuld cremefraiche på toppen.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 30 min.

 

#

2 røde peberfrugter

1 rød chili (kan udelades)

250 g melede kartofler

1 liter grønsags- eller hønsebouillon

1 spsk hvid balsamico eller hvidvinseddike

salt og peber

*

 

HALVER peberfrugter og chili, og skrab kernerne ud.

Læg dem på en bageplade med skindsiden opad, og rist dem under grillen i ovnen, til skindet er sort (ca. 8 min.)

Tag dem ud af ovnen, og dæk dem med et viskestykke.

 

SKRÆL kartoflerne, skær dem i terninger, og giv dem et opkog i bouillonen.

 

TRÆK skindet af peberfrugt og chili, skær dem i lidt mindre stykker, og kom dem i gryden.

Lad suppen simre, til kartoflerne er helt møre.

 

BLEND suppen jævn, og smag til med balsamico/vineddike, salt og peber.

Server med brød fx de lækre Krydderurtesnegle på denne side.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her