Her er en nem vegetarisk suppe med en flot rød farve. Du kan
også lave den gul med gule peberfrugter. Server evt. suppen med en skefuld
cremefraiche på toppen.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30
min. Koge/stegetid: 30 min.
#
2 røde peberfrugter
1 rød chili (kan udelades)
250 g melede kartofler
1 liter grønsags- eller hønsebouillon
1 spsk hvid balsamico eller hvidvinseddike
salt og peber
*
HALVER peberfrugter og chili, og skrab kernerne ud.
Læg dem på en bageplade med skindsiden opad, og rist dem
under grillen i ovnen, til skindet er sort (ca. 8 min.)
Tag dem ud af ovnen, og dæk dem med et viskestykke.
SKRÆL kartoflerne, skær dem i terninger, og giv dem et opkog
i bouillonen.
TRÆK skindet af peberfrugt og chili, skær dem i lidt mindre
stykker, og kom dem i gryden.
Lad suppen simre, til kartoflerne er helt møre.
BLEND suppen jævn, og smag til med balsamico/vineddike, salt
og peber.
Server med brød fx de lækre Krydderurtesnegle på denne
side.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin