Logo

Karrygryde i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g magert flæskesmåkød
45 g margarine
3 løg
3 dl vand
25 g hvedemel
salt og peber
kulør


Kødet skæres i firkanter og brunes i margarinen i den åbne gryde.
Tilsæt karry og herefter de hakkede løg.
Når det er svitset lidt, hældes kogende vand og salt på.
Luk gryden og kog ca 5 minutter.
Afkøl gryden hurtigt og åben.
Jævn skyen med melet.
Smag til med krydderier og tilsæt kulør.
Server retten med løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her