Logo

Karbonader med spaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g flæskefars
2 pakker bacon i skiver
4-6 tomater
1 pose mozzarella ost
½ liter cheasy fløde
¼ liter bouillon
 
Farsen formes som bøffer og vendes i rasp (ligesom karbonader), steges på panden og lægges i et ovnfast fad.
Skær antal skiver af tomaterne svarende til antal bøffer.
Bøfferne lægges oven på tomatskiverne.
Resten af tomaterne skæres i små stykker og brunes på panden sammen med champignon og bacon, som er skåret i små stykker.
Det hældes så rundt om bøfferne i det ovnfaste fad.
Overhældes med fløden og bouillon og der strøes revet ost ud over retten.
Sættes i ovnen ved 200°C i ca. 15-20 minutter.
Serveres med pasta eller spaghetti.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her