Logo

Kanin med rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kanin á 1,2-1,5 kg
smør/olie til stegning
rosmarin

Den parterede kanin krydres med salt, peber og rosmarin, og lægges i et velsmurt ovnfast fad.
Oversiden pensles med smør/olie, og fadet sættes i ovnen ved 200°C i ca. 25 min.
Vend kødet og pensel igen med smør/olie, lad det hele stege videre i ca. 35 min.
De sidste 10 min. tilsættes 3 dl vand.
Skyen jævnes og smages til med krydderierne.
Serveres med råstegte kartofler og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her