Logo

Kanin gullash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kaninindmad
50 g fedtstof
50 g hvedemel
2 løg
1 glas champignon
100 g gulerødder
100 g porre i skiver
100 g selleri

Indmaden skæres i terninger og brunes i fedtstoffet.
Løgene svitses og en halv liter vand kommes ved, samt salt, peber, gulerødder, porre selleri og kulør.
Det hele koges i 40 minutter og derefter kommes champignon i og koges op. saucen jævnes.
Serveres med løse ris eller kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her