2 spsk hvedemel
2 dl fløde
2 æg
300 g hakket kalvekød
¼ tsk salvie
1 bdt klippet persille
salt og peber
1 ds champignonsuppe
5 spsk piskefløde
1 tsk kartoffelmel
Tilbehør: kogte kartofler, smørrystede ærter
*
Bland hvedemelet med fløden og tilsæt de sammenpiskede æggeblommer.
Rør det lidt efter lidt i kødet og tilsæt salvie, persille, salt og peber.
Rør godt og vend de meget stivpiskede æggehvider i farsen.
Fyld det i en rummelig, velsmurt form - farsen hæver en del - og læg låg over.
Bag timbalen i vandbad i en 200°C varm ovn i ca. 1 time.
Server imens champignonsuppen et hurtigt opkog med fløde og kartoffelmel og smag til med lidt peber.
Vend timbalen ud på et fad og hæld lidt af saucen over.
Server retten med resten af saucen, kogte kartofler og smørrystede ærter.