Cordon bleu er en klassiker, der aldrig er til at gå fejl af. Det smager så englene synger - her som grillstegte ruller
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 40 min.
#
4 tynde kalveschnitzler
4 skiver kogt skinke
4 skiver emmentaler ost
1 kvist timian eller estragon
peber fra kværn, salt
olie til pensling
*
1. Bank kødskiverne med hånden, så de bliver lige tynde over
det hele.
Læg en skive skinke og en skive ost på hver.
Gnid timian eller estragonkvisten mellem fingrene over kødet
og drys med peber.
Rul kødet sammen til pæne ruller, der ombindes med
bomuldsgarn.
2. Rullerne pensles med olie og grilles i god afstand fra
gløderne, 10-12 cm.
Vend dem ofte.
De skal have 15-20 min. alt efter, hvor tykke de er.
Derefter drysses med salt.
3. Kalverullerne serveres fx med grønærter smagt til med
frisk mynte.