Logo

Kalvenyrer med tyttebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g kalvenyrer skåret i tern
4 spsk hvedemel
3 spsk olie
1 dl tyttebær
2 spsk hindbæreddike
Salt
peber
½ dl oksebouillon
½ dl hønsebouillon

Forvarm ovnen til 200º. Vend nyrerne i hvedemel. Varm olien i en gryde og svits nyrerne i 5 minutter. Rør af og til. Bland tyttebær i. Strø eddike på. Kog i ca. 2 minutter. Smag til med salt og peber. Hæld bouillon i gryden. Bring i kog. Læg det i et fad og bag i ovnen i 10 minutter. Servér med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her