Logo

Kalvegullasch i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg kalvekød
2 spsk smør
2 løg
hvedemel
1 tsk mild paprika
salt
2 ½ dl bouillon
2 ½ dl fløde
kulør

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Fjern alle sener og skær kødet i terninger. Brun dem på en pande i fedtstoffet og læg kødet i stegesoen. Svits løgene og hæld dem ved kødet. Kom bouillon og fløde ved og drys med salt og paprika. Gullaschen skal stege i ca. 1 ½ time ved 200ºC. Saucen jævnes med hvedemel og farves. Smages til med paprika.

Serveres med kartoffelmos elle løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her