Logo

Kalve-grønsagsgryde - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spis noget godt i aften

Spis noget godt i aften

 

400 g kalveschnitzel

250 g gulerødder

250 g kålrabi

150 g ærter

600 g kartofler

3 spsk solsikkeolie

¾ l grønsagsbouillon

havsalt og friskkværnet peber

1 bundt persille

2 spsk hvedemel

*

A. Skyl kødet, dup det tørt og skær det i ca. 2x2 cm store tern.

B. Skræl gulerødder og kålrabi og skær gulerødderne i tern.

Skær de sarte, grønne kålrabi blade i tynde strimler.

Bælg ærterne. Skræl kartoflerne og skær dem i tern.

C. Varm olien op og brun kødet.

Tilsæt grønsagerne undtagen ærterne og svits dem med.

Hæld bouillon ved og lad det simre under låg i 30 min.

D. Tilsæt ærterne, når der er 10 min. tilbage af kogetiden.

Krydr med salt og peber.

Skyl persillen og hak den fint.

E. Rør mel og lidt vand sammen og jævn retten.

Tilsæt persille lige før servering.

 

Pr portion 1859/446 kJ/kcal. 27 g protein. 18 g fedt. 36 g kulhydrat. 7 g fibre

 

Undgå så vidt muligt "hurtige" kulhydrat som sukker. Vælg de "langsomme" kulhydrat som rugbrød, naturris, kartofler, grønsager og bælgfrugter. De er bedre for blodsukkeret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her