Logo

Kalvefilet i porter og sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvefilet i porter og sennep

800 g kalvefilet

Marinade:

1 dl rapsolie

1 spsk Dijon sennep

2 spsk hvidvin

Salt og peber

1 porter øl

3 spsk hakkede krydderurter (timian-basilikum-rosmarin)

 

Ingredienserne til marinaden piskes sammen og hældes over kalvefileten, som skal trækker ca. 1 døgn. 

Kalvefileten tages op og aftørres.

Steg fileten i ovnen ca. 40 minutter ved 200°C.

Lad kødet trække 20 minutter tildækket. 

Den resterende marinade sies, koges ind og serveres til kalvefileten.

Serveres med f.eks. rosenkålsalat og en agurkesalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her