¾ dl rasp eller 2 kogte kartofler
1 dl vand
1 dl piskefløde
400 g hakket kalvekød
1 ½ tsk salt
Friskkværnet peber
1 æg
75 g ost, Costello eller smelteost
Smør
Fløde
Kinesisk soya
Raspen lægges i blød i vandet i nogle minutter eller kartoflerne moses.
Kødet blandes med salt, peber, rasp eller de mosede kartofler. og vand.
Blandingen røres til en fars med æg og fløde.
Smør farsen ud på et vandskyllet skærebræt i ca. 1 cm. tykkelse.
Farsen skære ud i firkanter på 8 X 10 cm.
Lig et stykke ost på hver firkant og rul sammen til roulader.
Brun rouladerne på stegepanden, og lad dem stege færdig ved svag varme.
Kom rouladerne på et varmt fad og kog panden af med fløde og smag sauce til .
Hæld saucen over rouladerne. Servér med grønsager og evt. råstegte kartofler.