Logo

Kalkunschnitzler med champignon, gratinerede - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spis noget let i aften måske med timian kartofler og grønsager

Spis noget let i aften

 

400 g champignon

5 spsk solsikkeolie

havsalt og friskkværnet peber

4 kalkunschnitzler (a 120 g)

4 spsk tør hvidvin

1 mozzarella (125 g)

*

A. Rens champignonerne og skær dem i skiver.

Varm 2 spsk olie op i en pande og svits champignonerne i nogle minutter under omrøring. Krydr med salt.

 

B. Skyl schnitzlerne og dup dem tørre.

Varm i en anden pande 2 spsk olie og steg schnitzlerne i ca. 10 min. på hver side.

Krydr med salt og peber.

 

C. Pensl et fladt, ildfast fad med 1 spsk olie og læg schnitzlerne i.

 

D. Hæld hvidvinen i stegeskyen.

Skær mozzarellaen i skiver.

Fordel champignonerne over schnitzlerne, læg mozzarellaskiver over og hæld stegeskyen ved.

 

E. Gratiner schnitzlerne under grillen eller i en forvarmet ovn ved 225°C (varmluft 205°C), indtil osten er smeltet og brunet let.

 

Pr portion 1540/368 kJ/kcal. 37 g protein. 22 g fedt. 0 g kulhydrat. 1 g fibre.

 

Madopskrift billede

Timian er en krydderurt, der smager godt sammen med grønsager og kartofler. Fx er det godt med gulerødder og kartoffelskiver drysset med timian og i ovnen i 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her