Et helt kalkunbryst
200 g feta
1 ½ dl A38 el. youghurt
1 spsk lys balsamicoeddike
½ tsk sennep
½ tsk sukker
2 spsk citronsaft (fra en frisk citron)
Frisk basilikum
Salt og peber
Lidt knust tørret el. friskt hakket chili
Skær vandret igennem kalkunbrystet så det stadig hænger sammen, men nu kan foldes ud til den dobbelte størrelse.
Bland feta og A38/youghurt og mos fetaen godt.
Bland derefter balsamico, sennep, citronsaft, sukker og basilikum i.
Smag det så til med salt, peber og chili.
Derefter kommes fetamassen på kalkunen og den rulles sammen (imens den er i det fad den skal steges i) og bindes med snor.
Steg den så i ovnen i det ovnfastefad ved 175°C i ca 1 time.
Skær den i skiver og server den feks. med nye kartofler og en god salat.
Tips: Der vil flyde noget sauce fra kalkunrouladen som du med fordel kan bruge som sauce til dit tilbehør, så du skal ikke spare på fyldet, og hvis der er noget til overs kan du komme det oven på rouladen.
Vær opmærksom på at fetaet i sig selv er salt, så pas på med at komme for meget ekstra salt i når du smager til (det kan evt. undlades helt).