Logo

Kalkunknuder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 gram kalkunbryst i skiver
150 gram let røget baconskiver
30 gram smør eller margarine
1 spsk olivenolie
salt, peber
frisk eller tørret salvie.
  
Kalkunskiverne deles på langs i strimler på størrelse med baconskiverne og bindes een og een med disse i ikke for stramme knuder.
Derefter sættes de på en varm pande hvor smør ell. margarine er smeltet og tilsat olien (for at forhøje brændpunktet) samt fire blade friske eller 1 tsk tørret salvie.
De skal have 3-4 min. på hver side,
tilsæt kun lidt salt, men rigeligt med peber.
 
Tips: Spises med skivede letkogte gulerødder som skal varmes og vendes i nogle min. i smørret/olien tilbage på panden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her