500 g hakket kalkunkød
1 tsk salt
1 spsk grøn madagascarpeber
1 æg
1 dl piskefløde
8 skiver bacon
smør og olie til stegning
4 store bagekartofler
4-6 spsk cremefraiche
1-2 hakkede salvieblade eller 3-4 spsk hakket persille
salt og peber
4 skalotteløg i kvarte
2 spsk olie
1 lille courgette i skiver
Rør kalkunkødet med salt og peberkorn.
Tilsæt ægget og rør piskefløden i lidt efter lidt og lad gerne farsen hvile mellem tilsætningen af fløde.
Farsen skal have en tilpas konsistens, så den er nem at forme.
Del og form farsen til 6-8 krebinetter, sno en skive bacon om hver krebinet og fæstn den med en tandstikker.
Steg krebinetter på panden i smør og olie, 3-4 minutter på hver side efter tykkelse, til de er gennemstegte.
Skrub og bag kartofler møre i ovn eller mikroovn.
Skær et låg af kartoflerne, udhul dem og rør kartoffelfyldet med cremefraiche og kryddergrønt samt salt og peber.
Kom fyldet tilbage og læg låg på.
Rist skalotteløg i olie, under omrøring i et par minutter.
Kom courgetteskiver i panden og steg videre til grønsagerne lige netop er møre og smag dem til med salt og peber.
Ved servering anrettes kalkunkrebinetter med tilbehør på varme tallerkener og pyntes evt. med lidt persille